Vrei ?- Fii specific !

Partea I

Vrei bani ? … Câţi ?

Vrei maşină ? … de care ?

Vrei iubit/iubită ? … cum trebuie fie ?

Dacă nu eşti specifică, nu ajungi exact unde vrei, ci pe undeva, pe acolo.

Banii– prosperitatea
Vrei mai mulţi bani. Cât de mulţi ? Mai mulţi deodată pentru ai nevoie faci ceva anume sau mai mulţi, constant, pentru vrei ţi schimbi viaţa cu totul ?

Vrei bani care pot fi împrumutaţi, câştigaţi la loto sau vrei ai lună de lună bani pentru a face diverse lucruri care te fac te simţi un om împlinit ? Fii specifică ! Face toată diferenţa. Mulţi bani înseamnă şi 100 de lei, când vrei cumperi câţiva covrigi, mulţi bani înseamnă şi 100.000 de euro când vrei ţi deschizi o afacere care te împlinească profesional. Aşadar, fii specifică ! decide !

Când eşti specifică în relaţia cu banii, vei ştii încotro îţi duci viaţă profesinală. Dacă laşi la voia întâmplării zona profesională, aşa vor fi şi banii.

Când vrei mai mulţi bani, începi dezvolţi o strategie profesională. Începi îţi gândeşti profesia, talentele, abilităţile, si incepi să le vezi precum gasca și ouăle de aur.

Pentru a avea banii pe care ţi doreşti, va fi nevoie, probabil, iei nişte decizii confortabile sau mai puţin confortabile… eşti pregătită ?

Vrei o maşină 

De teren, cu două uşi, second hand ?

Într-un fel te disciplinezi pentru a strânge sau a face rost de bani pentru o maşină nouă, şi într-un fel pentru o second hand. Altfel te mobilizezi profesional cândridici standardul vieţii tale la nivel de maşină nouă, şi altfel la second hand. Aşadar, fii specific pentru a avea exact ce îţi doreşti şi nu improvizaţii care îţivor genera stări de frustrare.

Vrei un om lângă tine

iubit/ iubită.

Ce fel de om ? -i placă sportul ? fie independent financiar, fie elegant, fie simplu, nesofisticat ?

Dacă nu eşti specifică, vei caută în toate locurile în care acel om nu se află. spunem vrei un om muncitor, disciplinat, responsabil, cuminte; şansele fie pasăre de noapte cu instagramul plin de petreceri/ ţigări şi băuturi sunt slabe…

Oamenii responsabili şi prosperi, muncesc, nu prea sunt la modă, şi nu încearcă epateze…

Poate ţi se pare plictisitor un astfel de om. Ce nedrept ar fi pentru voi, intraţi în relaţie, doi oameni buni, dar nepotriviţi unul pentru celălalt, pentru simplul fapt nici unul nu a intrat în relaţie ştiind exact ce îşi doreşte de la celălalt şi de la viaţă.

Evident oamenii se mai schimbă, evident şi nevoile noastre emoţionale, romantice, suferă modificări, însă, permanent, vei avea nişte parametrii de confort care mereu vor fi acolo, atunci când intri în relaţie cu cineva care se potriveşte unui profil stabilit de tine.

Fii specifică pentru a şti de unde începi căutările acelui om. Fii specifică pentru a nu-ţi pierde timpul în relaţii cu oameni nepotriviţi.

Îţi aştept cu drag comentariile sau întrebările

Să fii bine, să fim bine !

Nadine