Ce ai făcut pentru tine azi ?

Ce ai făcut bun pentru tine azi ? luna asta ? anul ăsta ?

Poate teai lăsat de fumat, poate teai înscris la un curs care îţi va creşte şansele de a prospera sau de a face ce îţi doreşti. Poate ai găsit un autor bun şi ai luat decizia de a’i citi cărţile, poate ţiai schimbat anturajul defectuos sau poate teai apucat, constant, de sport.

Ce ai făcut pentru tine azi ?
Nu te poţi uita pe tine, undeva, prin ungherele vieţii tale.

Uneori, serviciul devine un personaj mai important decât omul în sine. Uneori, o despărţire devine centrul atenţie; uneori, lipsurile au ultimul cuvânt în tot ceea ce însemninu tu, omul.

Preia controlul întrebândute: Ce am fac bun pentru mine, azi ? Ce am fac bun pentru mine, luna asta? Ce am fac bun pentru mine, anul ăsta ?

Te întreb:
Ce ai vrea bun în viaţa ta ?

Ce ai vrea ţi se întâmple bun, în săptămâna care va urma ?

Ce ai nevoie se întâmple bun, până la sfârşitul anului ?

Acolo, undeva, ce îţi doreşti tu, există !

Fie este un premiu, un om, o trăire, o stare a minţii, o idee, un obiect, stă şi te aşteaptă. Nu se pierde, nu este luat de nimeni. Nu trebuie alergi îl ai. Nu trebuie minţi, nu trebuie furi, nu trebuie îţi sacrifici sănătatea ca  îl ai. Te aşteaptă !

Acel lucru bun, care vrei se întâmple azi sau luna asta, va fi al tău, în ritmul tău.

Ia-o din loc !

Cu gândul şi cu mintea, ca  faci un plan.

Apoi, munţi de acţiune ca  aduci, în viața ta, acel lucru bun de care ai nevoie.

Nu sta, nu sta… nu te mai lasă aştepţi !

Care-i acel lucru bun ?

vrei râzi mai mult ?

vrei ai prieteni ?

Vrei ai un om lângă care îţi trăieşti viaţa în armonie şi afecţiune ?

Vrei sănătate ?

Vrei copii

Vrei bani ?

Ţi-ar aduce fericire acel lucru ? … Gândeşteteiaţi timp

De câte ori nu aleargă omul după cai verzi pe pereţi, fiind convins odată ce va dobândi acel lucru, va fi fericit… oare ?

Nu da vina pe copii, nu da vina pe bani, nu da vina pe viaţă. ţi lucruri bune. Este datoria ta, a nimănui altcuiva. Şi pace cu asta, nu te bosumfla. Tu te faci fericit(ă), nu te face bărbatul/ soţia, nu te fac copiii, nu te fac banii, tu te faci.

Mâine ai o bucurie, poaimâine ai două, răspoimâine ai trei bucurii. nu mai pierzi vreodată niciuna. ţii de ele, înveţi ţii de ele, aşa cum ai învăţat ţi le aduci.

Lucrurile bune pe care le facem pentru noi în mod constant, pentru sănătatea noastră, pentru intelectul nostru, pentru viaţa noastră socială, profesională sau familială, acele lucruri bune ţin tot acest microunivers personal,  intact. Îl ţin sănătos. Când faci lucruri bune pentru tine, ai claritate, ai putere, ai curaj. Ajungi ţi se pară nimic nu te poate opri.

Opusul se întâmplă când trăieşti în nefericire, indiferent de ce a fost provocată, şi aştepţi alţii facă lucruri bune pentru tine. Nu… nimeni nu poate aştepta atât de mult. Dacă se întâmplă, este minunat. Este bonus. Dacă nu se întâmplă, preiei controlul.

NU te lasă din mâna !

Nu te abandona !

Nu te părăsi !

Îmi iau la revedere de la tine, până duminică viitoare, şi îţi doresc abia aştepţi scapi de mine“, se termine odată acest material, pentru a-ţi da ceva bun. Un compliment, un plan, o decizie. Tu ştii cel mai bine. Doar tu ştii cel mai bine.

fii bine şi abia aştept împărtăşeşti şi cu mine, ce ţiai dat bun. Ce ai făcut bun pentru tine !

fii bine, fim bine !

Nadine

Aştept cu interes comentariile tale despre ce putem face bun pentru noi, în fiecare zi.