Iubește-te !

Tu trebuie să te iubești, să te îmbrățișezi, să te respecți, să te ții de mâna, pentru că doar așa vei putea trece peste obstacolele întâlnite în viața de zi cu zi în România și așa vei putea trece peste ce mai aduce viața și pare greu de dus.

NU se negociază dacă să te iubești sau cât ! Musai, trebuie să te iubești !

Când te iubești, te vindeci ! E ca și cum ai intra în tine și ți-ai îmbrățișa fiecare celulă în parte, fiecare organ, constant, în fiecare zi.

Când te iubești și cineva “te-a scuipat”, sinele tău te curață ca și cum nu s-ar fi întâmplat.

Cand te iubești și ți-ai pierdut serviciul, îngrijorările nu te mai pun la pământ. Cumva, în mod miraculos, vei știi că ceva bun se va întâmpla și într-un fel sau altul o vei scoate la capăt. Alternativa … să pierzi serviciul și să nu poți vedea clar opțiuni/ soluții. Să fii înecat(ă) de bolboroseli care nu-ți folosesc la nimic și care nu te lasă să acționezi.

Cand te iubești pe tine, toate par mai ușor de dus.

A te iubi pe tine este o alegere înțeleaptă și strategică.

Noi, românii, nu am fost învățați să ne iubim pe noi înșine. Ba era blasfemie și păcat, ba era egoism, ba îngâmfare. Din cauza că nu ne iubim pe noi înșine nu știm pentru ce să luptăm în viața de zi cu zi, iar principiile noastre sunt haotice. Mai grav este că nu ne învățăm nici copiii să se iubească pe sine, și vor trăi și ei, la fel ca noi, cu  frici, nefericiri, neîmpliniri.

Iubirea de sine înseamnă că-ți dai ce-i mai bun. Înseamnă că nu accepți jumătăți de măsură, înseamnă că ai mereu o busolă care să îți arate încotro. Busola ta mereu te va trimite către calitatea vieții, către oameni de calitate, către serviciu bun, către cuvinte frumoase, către mâncare bună. Busola ta, construită pe tiparul tău, pe grupa ta de sânge, pe culoarea ohilor tăi, pe sufletul tău.

Busola “mea” nu-ți va folosi niciodată, ea a fost construită pentru “mine”, de aceea tu o ai pe ta. Busola ta este făcută din iubire și respect de tine. Ai încredere în ea și activeaz-o.

Iubirea de sine are răspuns la întrebările:

Oare să dau divorț sau nu ?

Oare să-mi dau demisia sau nu ?

Ce să fac să nu mai fiu nefericit(ă) ?

Ce să fac ca să fiu auzit(ă), înțeles/înțeleasă ?

Ce să fac să nu mai doară ?

Ce să fac să dorm mai bine noaptea ?

Cum să-mi cresc copiii ?

etc, etc…

Iubirea de sine aduce cu sine respecul de sine. Cele mai importante unelte pentru a-ți face rost de viață bună și de calitate.

Cum se obțin iubirea și respectul de sine !

  1. I-a decizia de a fii de partea ta 100%
  2. Nu te negocia pe tine
  3. Nu te lăsa să prinzi gustul nefericirii
  4. Mergi prin toate cu tine de mână
  5. Nu te compara cu nimeni
  6. Nu te fura pe tine însuți
  7. Nu te păcăli
  8. Nu te jigni, niciodată
  9. Zâmbește-ți și îmbrățișează-te, zilnic !
  10. Crede în tine !

Voi reveni cu detalii pentru fiecare în parte.

Dacă ai nevoie de mai multă inspirație și de un ghid mai complet despre cum să îți faci rost de o viață bună, trăită după legea ta, îți recomand cartea mea ” Îndepliește-ți visurile și planul tău cu tine” pe care o poți cumpără aici.

Dacă ai nevoie de sfatul meu, mă găsești la office@nadinevoindrouh.com

Te îmbrățișez și îți doresc să fii bine !

Nadine

Voindrouh Nadine_Dreamboard_Mockup