Ești un univers în sine

Tu ești o lume și un univers în sine. Indiferent cum alegi să te vezi, precum un biet muritor sau o ființă creatoare de lumi și universuri, tu tot aia ești. O forță creatoare !

Parintii tăi au creat. Au avut abilitatea de a crea … pare un lucru mic și neînsemnat, la prima vedere, dar mai stai o secundă și cugetă…

Cosmologii au demonstrat deja că big bang-ul a fost/ este o consecință a ceva ce s-a întâmplat înainte… adică big bang-ul nu este începutul. Splendid ! superb ! o așteptam de câțiva ani pe asta.

Da, vreau să spun, ce spun de mult alții, că universul nostru este fecund, la fel ca cel din care el s-a născut la momentul big bang. Și mai vreau să spun că atunci când tu te-ai născut, s-a produs un big bang… Atât în “universul” mamei tale, al tatălui tău cât și al fiecăruia dintre noi. Pentru că suntem conectați mai mult decât crezi, mai mult decât ți-ai dori, mai mult decât ai sperat.

Asadar,

Universul nostru este născut de ceva… la fel cum nașterea unui copil este născut de ceva.

Minunea și mai mare este că TU creezi alte universuri. Ca femeie dai naștere, ca bărbat creezi împreună cu femeia alte universuri.

Esti format(ă)/compus(ă), creat(ă) din atomi. Aceeași atomi din care se formează corpurile cerești( Soarele, Luna, Marte, Venus etc.) cât și praful de stele. Materialul universului, adică tot ceea ce există, este atomul. Prin urmare, ești parte egală din tot. Ești totul în tot… Nu ești separat(ă), nu ești în afara a tot ceea ce există. Din tine, peste 100 de ani( pământeni), universul va face un alt corp ceresc. Poate vei înfrumuseța universul ca praf de stele sau poate vei manifesta, din nou, o formă de viață, așa cum înțelegem noi viața.

Cum universul te controlează pe tine, și tu ai în control un univers propriu.

Nimeni și nimic nu are abilitatea de a măsura, cu adevărat, ce conții și în ce cantitate.

Noica spunea că oamenii fiind unici, nu pot fi comparați. Argumentul fiind ( parafrazez), cu ce poți compara ceva unic ?…

Ești miliarde și miliarde de compuși microorganici și alții pe care nu îi vede si nu îi ințelege nimeni, dar care există pentru ca tu să te manifești pe această planetă, în acest univers.

Om bun, ia-ți miliardele de compuși și fă ce ai de făcut pentru tine și ale tale. Nu te da pe banale supărări si vorbe în vânt spuse de diverși. Jocul se joacă la un alt nivel … Dă-ți ce e mai bun și dă mai departe tot ce ai mai bun !

Sa fii bine și … ce bine că existi !

Te îmbrățișez,

Nadine

Despre evoluția personală mai poți citi și în cartea mea ” Îndeplinește ți visurile și planul tău cu tine” pe care o poți cumpăra aici.

Te aștept cu mare drag la lansarea primei mele cărți. Vino și celebrează împreună cu mine această mare bucurie personală.