Cât mai ai până la “DESTUL ! ” ?

Cele mai mari reușite vin când mai ai 21 de lei în cont, te-a părăsit iubirea vieții, iar la ai tăi nu te mai poți duce. Atunci când ți a ajuns la os vei lua cele mai istețe, curajoase și înțelepte alegeri pentru viitorul tău. SPER !

Sper că uitându-te la balanța contului tău bancar să fii motivat(ă) să faci ce trebuie făcut pentru a trăi în prosperitae. Nu pentru că ai fi un om lacom și nu te mulțumești cu puțin…, ci pentru că banii ne ajută să explorăm lumea, să investim educație de calitate în noi, viață de calitate și, la fel de important, ne ajută să facem diverse fapte bune pentru alții.

Dacă eșți singur(ă), nu este sfârșitul lumii. Se spune că cel/cea care te-a părăsit a devenit un fel de Stea a Nordului care îți arată drumul către acel om lângă care vei găsi afecțiune, bucurii, iubire și toate celelate calități care să te facă să spui ” ce bine că am fost părăsit (ă), altfel nu te-aș fi cunoscut”.

Problema nu este să rămâi cu 20 de lei în cont, fără iubit(ă) și fără casă, și să decizi să îți sufleci mânecile și să schimbi situația, mulți de acolo au început și au prosperat și și-au găsit și fericirea; problema este când mai ai doar 100 de lei în cont și multe zile până la salariu, și te amăgești că încă mai poți scoate 50 de lei, problema este când zici că este doar o palmă, și slavă Domnului, nu un pumn; problema este când zici că doar anul asta mai stai în gazdă, dar de la anuuuu’… problema este când te amăgești și nu iei decizia de a-ți transforma viața.

Vezi, tu… deseori ne ducem cu zăhărelu’

Asta nu e viață…. pentru nimeni… indiferent de unde ești, ce trecut ai, câți bani ai în buzunar, tu, în orice moment poți trage linie și să zici ” destul ! de azi înainte, vreau mai mult”. Acel mai mult poate fi afecțiune, educație, viața socială, evoluție spirituală sau profesională, tu decizi ! tu alegi !

Indiferent care îți este situația de viață, nu trebuie să stai până în ultimul moment. Dacă ești până în 30 de ani, stai, pentru că nu ai experiență de viață și tot speri că ceva se va întâmpla… dacă ai peste 30 de ani este momentul să faci pace cu faptul că acel ceva se va întâmpla dacă tu îl faci să se întâmple.

E plină lumea și televizorul de exemple cu oameni care din ‘ nimic” au făcut multe. Tu nu ești excepția, tu ești regula; regula că poți face multe.

Iubesc în mod deosebit un citat de al lui Henry Ford :

” Indiferent dacă tu crezi că poți sau crezi că nu poți, ai dreptate”.

Splendid !! superb !! ce minte ! Pentru că așa este. Tu decizi în ce vrei să ai dreptate… că poți sau că nu poți.

Ce e de făcut !

Decide ce îți dorești !

Informează-te (real) despre tot ce înseamnă acel lucru pe care ți-l dorești

Alocă din timpul tău acelui lucru pe care ți-l dorești

Pleacă la drum către acel lucru

Sunt aici pentru orice nelămuriri. Îmi poți scrie la office@nadinevoindrouh.com

Intrebare: De ce crezi că stau oamenii în nefericire, când știu că au o singură viață. O singură șansă de a experimenta viața din ei. De ce ?

Dacă ți-a plăcut ce ai citit, dă un share, te rog, pentru a fi cât mai mulți oameni conștienți de ritmul necesar pentru a ajunge la reușită. Îți mulțumesc anticipat.

Pe mine mă găsești la office@nadinevoindrouh.com

Mă mai găsești și pe grupurile de facebook #zissifacut și “Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine”. Două grupuri de oameni dornici să își îndeplinească visurile și țelurile. Oameni care acționează în fiecare zi și care cu ajutorul grupului nu mai amână de pe o zi pe alta acele acțiuni necesare reușitei. În aceste grupuri ne susținem și ne încurajăm pentru a ne asigura succesul propus. Te așteptăm cu mult drag !

Mai multe detalii despre cum sa mergi mai departe, indiferent de obstacolele întâlnite în cale vei gasi în cartea mea ” Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine”, pe care o poți cumpăra de la editura FOR YOU

dreamboard

Te îmbrătișez și abia aștept comentariile tale

Să îți fie numai bine !

Nadine