Cum să începi creația istoriei tale.

nadinevoindrouh.com

Timp de citit: 1 minut

Suntem ființe creatoare. Putem crea emoții, situații, gânduri, obiecte etc., și mai ales, alte ființe. Aș spune că mai mult nici nu aveam nevoie… avem tot pachetul pentru a crea o nouă istorie a lumii sau o nouă istorie la nivel personal.

Atunci, dacă suntem atât de creatori, cum se face că avem nevoie de încurajările altora, de validările altora și, mai grav, de permisiunea altora pentru a ne transforma pe noi înșine și viața noastră în tot ceea ce ne poftește sufletul ? Nu este deloc retorică întrebarea… chiar te întreb ! Pentru că, poate, minutele investite în a găsi un răspuns vor genera o mică revoluție la nivel intern și o răzvrătire față de “lanțurile” puse de tine sau de alții potențialului tău și traiectoriei tale prin viața ta.

Cum ți-ai dori să fie istoria ta de acum încolo ? Ce vrei presărat în această călătorie ? De ți-ar fi viața transformată într-un manual de istorie, ce capitole ai vrea să conțină ?

CREEAZĂ TOT CEEA CE AI NEVOIE SĂ EXPERIMENTEZI !

Vrei iubire, creează mediul intern și extern pentru iubire

Vrei bani, creează mediul intern și extern pentru prosperitatea financiară

Vrei familie, ……..

Vrei carieră, ………….

Tu, tu, și doar tu poți crea, real, acele situații de viață de care ai nevoie, pentru a fi bine cu tine și pentru a ajunge să trăiești acea viață pe care o dorești.

Nu știi ce vrei, citește materialul despre cât de important este să fii specific și clar, înainte de a pleca la drum: ” Vrei ?- Fii specific” O să-ți mai dea un pic de claritate.

Îți este teamă să începi construcția unei noi vieți, citește, te rog, materialul despre frici. S-ar putea și ăsta să îți folosească: ” Cu frică, dar înainte”

#zissifacut

Ce e de făcut !

  1. Asumă-ți responsabilitatea pentru fiecare gură de aer care intră în tine. Ăsta-i semnul că ești viu/vie, ăsta-i semnul că ești încărcat(ă) cu viață și apt(ă) pentru a crea/genera ORICE.
  2. Îndrăznește să ai o viziune clară despre cum vrei să fie viața ta, dar și o viziune pentru lumea în care îți trăiești acea viață.
  3. Decide să trăiești după legile acelei viziuni de viață.
  4. Stabilește un set de acțiuni care o dată investite în viziunea vieții tale, vor începe transformarea.
  5. În fiecare zi să faci ce ai spus că vei face. Să faci ce știi că tebuie făcut pentru viața pe care ți-o doreșți și pentru idealurile pe care le vrei îndeplinite.

 

Voi reîncepe atelierele DreamBoard. Le vei găsi la mine pe site, la secțiunea ateliere. Rezervă-ți locul la o dată care îți convine și vino să construim drumul până la realizările pe care ți le dorești.

Pentru mai multe despre schimbarea gândurilor și a paradigmei personale, îți recomand cartea mea, ” îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine” de la editura For-You

fullsizeoutput_519d

Mă mai găsești și pe grupurile de facebook #zisșifăcut și “Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine“. Două grupuri de oameni dornici să își îndeplinească visurile și țelurile. Oameni care acționează în fiecare zi și care cu ajutorul grupului nu mai amână de pe o zi pe alta acele acțiuni necesare reușitei. În aceste grupuri ne susținem și ne încurajăm pentru a ne asigura succesul propus. Te așteptăm cu mult drag ! 

Te imbrătișez și să-ți fie numai bine !

dreamboard

Dacă îți place ce ai citit dă, te rog, share, pentru a fi cât mai mulți oameni inspirați să trăiască viața pe care și o doresc. Îți multumesc anticipat.