Bunica, fiica și nepoata

Timp de citit: 2 minute
Bunica: Adrienne Banfield-Jones- 64 de ani ( soacra lui Will Smith)
Fiica : Jada Pinkett Smith ( Sotia lui Will Smith) – 47 de ani
Nepoata: Willow Smith: Fiica lui Jada si Will Smith – 17 ani

Aceste femei, în mod evident, arată noul nivel al standardului stabilit în relație cu trupul lor.  Spun ” noul” pentru că nu întotdeauna a fost așa. Ambele femei au avut probleme cu drogurile. Bunica, Adrienne, a fost dependentă de heroină și este ” curată” de 27 de ani, iar Jada a vindecat dependența de alcool. Fiecare a decis să investească în sănătatea minții și a corpului pentru a nu mai trăi în întunericul de odinioară.

Fiecare a ales să tragă linie și să meargă mai departe mai bine decât înainte de a deveni dependente, pentru a crește șansele unei vieți echilibrate și armonioase. Cu siguranță ele fac aceeași alegere în fiecare zi a vieții lor, după cum arată poza.

Și acum să revin la tine, la mine… uitându-te prin viața ta, ce fel de standarde vezi stabilite ?

Uitându-mă prin viața mea, văd că bunica, Adrienne, arată mai bine ca mine, desi are cu 20 si de ani mai mult… în mod clar avem standarde diferite față de relația cu corpurile noastre. La mine este o relație mai relaxată… mă rog, foarte relaxată, dar la care lucrez. NU pot invidia pe nimeni care arată mai bine, pentru că știu că nu este vorba de vreun mare mister, ci fix de standard, de ștachetă. La doamnele de mai sus pare că ștacheta este la nivel înalt.

Tu, cum stai cu ștacheta și standardele ?

Ce fel de viață îți aduc standardele din viața ta ?

De exemplu, ce fel de standarde ai stabilit pentru oamenii din viața ta ?…

  • pot fi ei bârfitori ?
  • pot fi ei agresivi ?
  • pot fi ei hoți ?
  • pot fi ei bețivi ?

Pentru că dacă pot fi, atunci asta se datorează standardelor stabilite de tine.

La fel putem merge, mai departe,  prin toate sferele vieții.

Cum stai cu banii ?

Cum sunt orele petrecute la serviciu ?

Câtă afecțiune primești ?

Cum îți sunt vacanțele ?…

Bărbatu’, ți-e bun ?

Femeia ? …

Pentru tot ceea ce nu îți este pe plac, TREBUIE ridicată ștacheta.

Și să mai privim imaginea cu cele trei femei și din p.d.v. simbolic… trei generații de femei, trei variante de a fi, și toate pleacă de la prima… bunica. Informația transmisă de la o generație la alta are, în primul rând, legătură cu nivelul evolutiv al primei. Evident că este posibil să facem salturi evolutive uriașe de la o generație la alta, însă, la sfârșitul zilei, rădăcinile ne sunt în “prima” variantă. Spun asta pentru a te disculpa, oarecum, de diversele frustrări pe care le ai putea avea pentru ce ai realizat sau nu până acum, pentru că tu ești și produsul unor oameni tributari vremurilor în care s-au născut, nivelului educațional, pachetului genetic etc.

Să ridicăm ștacheta, zic… peste tot în viața noastră. Nu e nevoie să ni se vadă mușchii pe abdomen, dar e nevoie să fim bine cu noi, în fiecare zi.

Te îmbrățișez !

Voi reîncepe atelierele DreamBoard. Le vei găsi la mine pe site, la secțiunea ateliere. Rezervă-ți locul la o dată care îți convine și vino să construim drumul până la realizările pe care ți le dorești.

Pentru mai multe despre schimbarea gândurilor și a paradigmei personale, îți recomand cartea mea, ” îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine” de la editura For-You

fullsizeoutput_519d

Mă mai găsești și pe grupurile de facebook #zisșifăcut și “Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine“. Două grupuri de oameni dornici să își îndeplinească visurile și țelurile. Oameni care acționează în fiecare zi și care cu ajutorul grupului nu mai amână de pe o zi pe alta acele acțiuni necesare reușitei. În aceste grupuri ne susținem și ne încurajăm pentru a ne asigura succesul propus. Te așteptăm cu mult drag ! 

Te imbrătișez și să-ți fie numai bine !

dreamboard