Prosperitate din obstacole

Acești îndrăgostiți, soț și soție, odată suferinzi de obezitate morbidă, s-au ambiționat și au adoptat un stil de viață sănătos, care în consecință le-a redus și grăsimea corporală pe lângă celelalte beneficii ale vieții lor de zi cu zi. În această postare de pe instagram ( de unde am luat poza), ea se pregătește pentru operația de reducere a excesului de piele…

 

fullsizeoutput_5e4d.jpeg

 

Ce mi se pare mie absolut remarcabil și fabulos la ei:

1. Au transformat un obstacol din viața lor într-o sursă de venit ( câștigă o grămadă de bani cu postările lor de la diverși sponsori, vânzare de produse și evenimente organizate în diverse orașe).

fullsizeoutput_5e54.jpeg

2. Au masterat obstacolul și l-au transformat într-o specialitate. Ei știu cel mai bine ce înseamnă a mânca nesănătos, a renunța la obieciurile sănătoase și a o lua de la început cu ele de câte ori este nevoie pentru a ajunge la rezultatele dorite (contra cost îi ajută și pe alții să își îndeplinească țelurile în relație cu greutatea).

  • Ei știu cel mai bine cum este să te duci la sală, să mănânci corect, lunile să treacă și să nu vezi nici un rezultat… și cu toate astea SĂ MERGI MAI DEPARTE.
  •  Ei știu cel mai bine cum este să faci sport deși nu ai chef, dar să faci. Și tot așa.

5. Și au avut înțelepciunea de a nu lăsa eșecurile și frustrările să se pună în calea lor ca și cuplu. Au rămas alături unul de celălalt, culegând roadele împreună. ( Mă îndoiesc ca le-a fost ușor)

fullsizeoutput_5e53.jpeg

Poate ți se pare că pozele postate sunt prea mult din partea lor, însă trebuie să facem pace cu faptul că trăim într-o altă lume… O lume în care fiecare om contribuie cu realitatea sa, și are dreptul să fie respectat pentru felul în care alege să își manifeste viața, atât timp cât nu face rău nimănui. Eu ador acest fel de onestitate, pentru că sunt sătulă de cele mai multe repere rigide ale societății noastre fost comuniste.

fullsizeoutput_5e4c.jpeg

Acum, să revenim la ale noastre… SE POATE ! … oameni obișnuiți, peste tot în jurul nostru, fac lucruri excepționale cu viețile lor, cu timpul lor. Excepționale din punctul lor de vedere, că nu trebuie toți să ne mainfestăm în mod public și să așteptăm aplauzele celorlalți.

Din p.m.d.v. și al altora, “defectele” noastre, obstacolele noastre par a fi în viața noastră pentru a ne specializa în ceva ce poate aduce viață bună atât nouă, cât și altora care se zbat fără rezultate; dacă alegem să vedem lucrurile așa. Din păcate, cei mai mulți își văd obstacolele precum sentințe pe viață.

#zisșifăcut

Sper că de azi să iei decizia de a-ți transforma obstacolele în maeștri meniți a te învăța o lecție prețioasă de care nu mulți au parte.

Mai sper să nu te bosumfli că de ce ți se întâmplă tocmai ție, și să investești acea energie în a găsi o soluție și a acționa pentru a transforma obstacolul într-o sursă de viață bună.

În cazul meu, n-am crezut niciodată că anii petrecuți în casa de copii, sărăcia și mizeria în care am crescut la nivel general vor deveni uneltele principale de lucru  în viața mea profesională. Pe lângă scris, workshopuri și  ateliere, cel mai important este impactul pe care îl are această realitate a mea în viețile copiilor din grupurile defavorizate pe care îi întâlnesc la atelierele organizate de asociația mea non-profit. Mă întâlnesc cu elevi din zonele rurale, zone cu probleme și vreme de câteva ore le spun că sărăcia nu definește pe nimeni, că a avea părinți răi nu este o piedică în calea realizării personale și tot așa. Sunt recunoscătoare  că am reușit să transform un mare obstacol într-o viață nouă, bună și armonioasă și că nu am lăsat acea realitate să îmi decidă viitorul și calitatea vieții.

Te îmbrățișez și spune-mi și mie, te rog, ce obstacol ai întâmpinat și cum l-ai transformat într o sursă de viață bună. Așa ne inspirăm unii pe ceilalți și așa ajungem să evoluăm împreună.

Să îți fie numai bine !

Voi reîncepe atelierele DreamBoard. Le vei găsi la mine pe site, la secțiunea ateliere. Rezervă-ți locul la o dată care îți convine și vino să construim drumul până la realizările pe care ți le dorești.

Pentru mai multe despre schimbarea gândurilor și a paradigmei personale, îți recomand cartea mea, ” îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine” de la editura For-You

fullsizeoutput_519d

Mă mai găsești și pe grupurile de facebook #zisșifăcut și “Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine“. Două grupuri de oameni dornici să își îndeplinească visurile și țelurile. Oameni care acționează în fiecare zi și care cu ajutorul grupului nu mai amână de pe o zi pe alta acele acțiuni necesare reușitei. În aceste grupuri ne susținem și ne încurajăm pentru a ne asigura succesul propus. Te așteptăm cu mult drag ! 

Te imbrătișez și să-ți fie numai bine !

dreamboard