Ateliere adulți

În această perioadă nu organizăm ateliere

Înregistrează-te aici

După înscriere vei primi un mail cu detaliile despre atelier.

Bonus: Fiecare participant mai are după atelier două consultații cu mine, pe mail sau pe telefon, cu privire la DreamBoardul lucrat la atelier (depășirea obstacolelor, plan de viață etc. (detalii la atelier))

Dacă încă nu ești convins(ă) de ce să te înscrii, permite-mi să-ți argumentez:

Pentru că viața o experimentăm o singură dată, și ea merită un plan, o viziune clară, pentru a nu o risipi. Fiecare zi contează, mai ales fiecare an.

2019 poate fi acel an când vei stabili, cu multă claritate, ce îți dorești pentru tine și viața ta, cât si cum vei realiza acele lucruri. Potențialul nostru, al fiecăruia, este imens, însă fără planificare vom spune că nu ne ajunge timpul pentru a investi în noi și a ne atinge potențialul.

Fără un plan de viață, trăim la întâmplare, riscând să pierdem timp prețios care investit cu înțelepciune ne-ar putea transforma viața.

Am convingerea, și sunt dovada vie, că un om, indiferent din ce mediu vine, indiferent de mentalitatea în care a crescut, poate șterge totul cu buretele și reconstrui o nouă viață, într-o altă direcție.

Mai cred că un om poate avea în viața sa și afecțiune, și prosperitate și liniște, și independență și economii și mai tot ce îi dorește sufletul, plus tot ce am pus în imaginea de mai jos.

fullsizeoutput_5e6a.jpeg

Dacă te-am convins, te astept cu drag să etalăm viitorul tău, ales de tine, în imagini.

Pentru a avea tot ce ne dorim ( se poate), avem nevoie de claritate. Claritatea vine de la un DREAMBOARD.

Nadine voindrouh

Mai am câteva argumente…

Fiecare om are dreptul să traiescă după legea sa, în matrița sa. Când omul este confuz și nu știe ce vrea, alții preiau controlul vieții sale: soțul, soacra, parinții, șeful… Am întalnit mulți oameni “prizonieri” în viețile lor. Oameni care munceau pentru visurile și idealurile altora, pentru simplul fapt că nu știau ce își doresc de la viața și cum să obțină acele lucruri.

Orice lipsește vieții tale, tu vei putea găsi și pune la loc. Vino la atelier DreamBoard și învață cum să cauți în ține ce ai nevoie cu adevărat, totodată, învață să cauți și să iei din afară ta doar ce îți folosește.

Dacă argumentația mea a subliniat importanta unui plan pentru anul ce urmează, te aștept cu drag la atelier.

Despre atelier:

12:00 – 18:00

București

Bilet

300 lei

Durată

6 ore

( sau mai puțin, în funcție de ritmul fiecăruia)

Inclus în bilet: materialele de contrucție pentru DreamBoard, Caiet de lucru care te va ajuta să identifici visul/țelul/obiectivul, planul de viață, ce îți dorești pe lumea asta, obstacolele din calea ta, dar și soluțiile pentru a le îndeplini pe toate.

Pe parcursul atelierului vom avea o gustare, cafea, ceai si apă

Nu pleca la drum fără un plan de viață ! 

Nu începe ziua fără să ai un plan pentru ea

Fiecare zi de serviciu trebuie să devină și o zi investită în planul tău de viață, în idealurile tale, în familia ta ( nu doar o investitie în afacerea angajatorului)

Fiecare zi de viață este o oportunitate ca tu să te apropii de viața la care visezi

Timpul tău este pretios. Este singurul lucru pe care nu îl mai poți recupera. “Toți” vor să investești timpul tău în ei, în afacerile lor, în bunăstarea lor… Eu te invit să înveți cum să investești timpul în tine ! În calitatea vieții tale, în prosperitatea ta, în calitatea vieții tale.

Dacă vrei

Ordine în viață

Claritate

Strategie de viață

Plan de viață

Atunci, acest atelier este pentru tine 

Dacă nu ai un răspuns la întrebările

Cum vrei să-ți fie viața ?

Ai o viziune clară asupra ei ?

Trăiești la întâmplare sau ai un plan ?

Ce îți dorești pentru tine, pentru viața ta, pentru familia ta ?

La fel de important, ce trebuie să faci pentru a avea acele lucruri/ situații pe care ți le dorești ?

Care este planul, care este strategia ?

Care sunt obstacolele întâlnite în cale și cum le depășești ?

Atunci, acest atelier este pentru tine

Atelierul DREAMBOARD te ajută să îți structurezi viața în scris și în imagini.  Vino la atelier și învață cum să îți construiești propriul DREAMBOARD.

Cu ajutorul dreamboardului îți va fi mult mai simplu să îți identifici visurile – țelurile și să le duci la îndeplinire.

Află cum vrei să arate viața ta, pentru a ști ce planuri și ce strategie să aplici.

Înscriere

mail: office@nadinevoindrouh.com

tel: 0722 200 517

Vârstă participanți: peste 18 ani

Durată atelier: 6 ore

Sunt persoane care termină în 3 ore… depinde de fiecare

Orele 12:00 – 18:00

Pret: 300 lei

Pentru rezervarea și confirmarea locului, 50% din prețul biletului va fi achitat în contul: Asociatia Do Good BCR RO27RNCB0065149218430001

VOUCHER

Daca ai un voucher, fie el și expirat, vino cu el la locație în ziua atelierului și vei primi 20% discount din prețul integral al atelierului.

Fiecare voucher este valabil pentru o persoană și un atelier.

(50% din incasări vor fi investite în ateliere similare, care fac parte dintr-un proiect pe nume ” Planuri de viitor”, proiect desfășurat gratuit în școli, pentru elevi și studenți, atât în zonele rurale, cât și urbane. Acest proiect este finanțat și susținut de Nadine Voindrouh, care deține și titlul de fondator al asociației Do Good)

Dupa trimiterea datelor, vei primi un mail cu detaliile atelierului

Formular de înscriere

IMG_2218

RECENZII PARTICIPANȚI

This slideshow requires JavaScript.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close