Ateliere seniori

IMG_3193

Atelier

DREAMBOARD

Seniori

În această perioadă nu organizăm ateliere

Uneori, cei mai mulți dintre pensionari simt o ușoara blazare în viața lor, și-au pierdut entuziasmul față de viața de zi cu zi sau au dezvoltat tot soiul de obiceiuri nesănătoase, cum ar fi sedentarismul sau hrana nesănătoasă.

Dacă te afli în această situație, acest atelier îți va împrospăta viziunea despre viața, îți va aduce planuri noi, țeluri și obiective pe care vei dori să le îndeplinesti.

Un vârstnic are nevoie, la fel ca și tânărul adult, de motivație și încurajări în viața sa.

Acest atelier te va entuziasma, te va energiza și îți va aduce buna dispozitie pentru o lungă perioadă de timp.

Construiesc o listă de participanți pentru atelierele viitoare. Dacă vrei să te anunț când voi ține urmatorul atelier, scrie-mi la office@nadinevoindrouh.com

Calendar ateliere

Despre atelier:

12:00 – 16:00

București

Bilet

300 lei

Durată

2 – 4 ore

Inclus în bilet: materialele de contrucție pentru DreamBoard, Caiet de lucru care te va ajuta să identifici visul/țelul/obievtivul, planul de viață, ce îți dorești pe lumea asta, obstacolele din calea ta, dar și soluțiile pentru a le îndeplini pe toate.

Pe parcursul atelierului vom avea o gustare, cafea, ceai si apă

Uneori, mai ales dupa ce ai iesit la pensie, îți vine greu să fii în fiecare zi motivat(ă), entuziasmat(ă) și energizat(ă) și, la fel de greu, să ai un scop al fiecărei zile. Acest atelier tocmai asta face; te energizează și îți dă un plan pentru fiecare zi. Te vei trezi dimineața știind că acea zi este o investiție în ceva ce îți va aduce bucurii și bună dispozitie.
La atelier vei completa un caiet de lucru pe care il vei lua acasă și care va deveni ca o harta care îți va spune, în fiecare zi, ce ai de facut. Vei construi un DreamBoard care îți va arăta în imagini lucrul finit pe care ți-l doresti, fie ca este un fel de a trăi, un fel de a te simți, de a gândi sau chiar obiecte în sine.
După atelier vei ști ce să faci și pentru ce faci.
Te aștept cu drag și abia aștept să începi călătoria către tine și toate câte sunt ale tale pe lumea asta.

Dacă îți dorești

Un scop zilnic

Chef de viată

Energie în fiecare zi

Zile neplictisitoare

Atunci, acest atelier este pentru tine 

Atelierul DREAMBOARD te ajută să îți construiești fiecare zi din viață prioritizând bucuriile și viața de calitate.

Află cum vrei să arate restul vieții tale, pentru a te bucura de o viață de calitate, în fiecare zi.

Inscriere

mail: office@nadinevoindrouh.com

tel: 0722 200 517

Vârstă participanți: peste 18 ani

Durată atelier:  4 ore

Dar depinde si de fiecare

Orele 12:00 – 16:00

Pret: 300 lei

pentru rezervarea si confirmarea locului, 50% din pretul biletului va fi achitat in contul: Asociatia Do Good BCR RO27RNCB0065149218430001

VOUCHER

Daca ai un voucher, fie el și expirat, vino cu el la locație, în ziua atelierului, și vei primi 20% discount din prețul integral al atelierului.

Fiecare voucher este valabil pentru o persoană și un atelier.

(50% din incasări vor fi investite în ateliere similare, care fac parte dintr-un proiect pe nume ” Planuri de viitor”, proiect desfășurat gratuit în școli, pentru elevi și studenți, atât în zonele rurale, cât și urbane. Acest proiect este finanțat și sustinut de Nadine Voindrouh, care deține si titlul de fondator al asociației Do Good)

Dupa trimiterea datelor, vei primi un mail cu detaliile atelierului.

Completează în formular tipul de atelier pe care il dorești: Adulți, seniori, adolescenți si, la fel de important, la atelierul din ce dată vrei să participi. Mai sus găsești toate datele disponibile.

Formular de inscriere

IMG_2218

RECENZII PARTICIPANȚI

This slideshow requires JavaScript.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close